PrijemPortalČesto Postavljana PitanjaRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Vlado Georgiev

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Domino Dama
Locked Out Of Heaven
Locked Out Of Heaven
avatar

Ženski Broj poruka : 25981
Datum upisa : 27.11.2011
Lokacija : Dark paradise

PočaljiNaslov: Vlado Georgiev   Sub Mar 22, 2014 9:49 am

[You must be registered and logged in to see this image.]
Vladimir Georgiev (Dubrovnik, 6. juni, 1976) je srpski pop pevač i producent.
Odrastao je u Herceg Novom, a živi u Beogradu od sredine 1990ih. Vlasnik je muzičkog studija Barba koji se nalazi u Beogradu.

Diskografija
Ne brže od života duet sa MC Niggorom (nekada Monteniggers) 2000.
Navika, 2001
Žena bez imena, 2003
Nisam ljubomoran, 2005
Do svitanja, 2007
Hej ti, 2009
Daljina, 2013

Sta mislite o njemu ? Da li ga pratite, volite, slusate ? Imate li omiljenu pesmu ?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com/forum
error(no.23)
Dirty Dancer In The Moonlight
Dirty Dancer In The Moonlight
avatar

Ženski Broj poruka : 76380
Datum upisa : 18.04.2011
Godina : 21

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Sub Mar 22, 2014 10:57 am

ee gotivim ga, lik je Very Happy pijanac je veliki, al dbr sta mu ja sad tu mogu kad lepo peva Very Happy slusala sam ga i uzivo na trgu republike kad je pevao bio je sjajan Very Happy mada sam cula od profesorke da on izadje otepva par pesmicica i ostatak koncerta koketira s devojkama hahah Very Happy car Very Happy Volim pesmu "Andjele" ^.^ Imam i autograme neke njegove ^.^

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Domino Dama
Locked Out Of Heaven
Locked Out Of Heaven
avatar

Ženski Broj poruka : 25981
Datum upisa : 27.11.2011
Lokacija : Dark paradise

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Sub Mar 22, 2014 3:24 pm

Ja njegaaa obozavaaam. Pre svega, jer je lik od covekaa Very Happy A o pevanju necu ni da pricaam. Jedva cekam njegov koncert 16. majaa Smile I daa, sada ga pratim i u Vojnoj akademiji, smeker covek, nema sta Very Happy

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com/forum
dueŁe_
Pretty boy, dirty boy
Pretty boy, dirty boy
avatar

Ženski Broj poruka : 118210
Datum upisa : 04.04.2011
Godina : 26
Lokacija : Sevilla

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Ned Mar 23, 2014 11:09 am

Ja sam brate mislila da je on Makedonac o.O
Inace, slusala sam ga ranije, sad jok..ali ne poricem da ima divne pesme, samo sto se meni ne da da ih slusam, mrzi me da skidam i tako to...i ja ga gledam u Vojnoj akademiji, super je Very Happy

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com
hools
Marry You
Marry You
avatar

Ženski Broj poruka : 247
Datum upisa : 25.03.2014
Lokacija : americaaa

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Pon Jul 07, 2014 2:26 pm

pa ne slusam ga inace, ali lepo peva ima neke dobre pesme..solidno xD

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Nazad na vrh Ići dole
error(no.23)
Dirty Dancer In The Moonlight
Dirty Dancer In The Moonlight
avatar

Ženski Broj poruka : 76380
Datum upisa : 18.04.2011
Godina : 21

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Pon Jul 07, 2014 5:33 pm

Ma sta bi za onaj njegov koncert? :O

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
dueŁe_
Pretty boy, dirty boy
Pretty boy, dirty boy
avatar

Ženski Broj poruka : 118210
Datum upisa : 04.04.2011
Godina : 26
Lokacija : Sevilla

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Pon Jul 07, 2014 8:09 pm

Pa održao ga je, ali ne znam kad ono beše.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com
error(no.23)
Dirty Dancer In The Moonlight
Dirty Dancer In The Moonlight
avatar

Ženski Broj poruka : 76380
Datum upisa : 18.04.2011
Godina : 21

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Uto Jul 08, 2014 10:56 am

Ni ja, skroz nisam u toku, Nina jel si bila ? Very Happy

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
dueŁe_
Pretty boy, dirty boy
Pretty boy, dirty boy
avatar

Ženski Broj poruka : 118210
Datum upisa : 04.04.2011
Godina : 26
Lokacija : Sevilla

PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   Uto Jul 08, 2014 10:46 pm

Nije bila, pitala sam je Wink

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
http://ljiljaklija.forumsr.com
Sponsored content




PočaljiNaslov: Re: Vlado Georgiev   

Nazad na vrh Ići dole
 
Vlado Georgiev
Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: OFF TOPIC :: Today My Life Begins :: Muzika :: Pevaci i pevacice-
Skoči na: