Dobrodosli na prvi forum na Balkanu o Brunu Marsu!

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

♥ Bock with me ♥

Sanja_admin
Sanja_admin

WOW! Sjajne vijesti za Brunu Marsa nastavljaju da se nižu. Nakon što je imenovan u Time Magazine-u u 'Top 100 najuticajnijih ljudi' , Brunin debitantski album 'Doo-Wops & Hooligans' je sertifikovan kao PLATINUM! Album je sad glavni hit širom svijeta! Čestitamo Bruni!

Bruno Mars je hit širom svijeta. Njegov debitantski album 'Doo-Wops & Hooligans' je sertifikovan kao PLATINUM u Americi,Velikoj Britaniji,Kanadi,Australiji i drugim zemljama,uključujući i druge zlatne sertifikacije u međunarodnim zemljama uključujući Koreju,Belgiju,Francusku i Indoneziju.

Pjevač-kompozitor,koji je proda 14 miliona singlova širom svijeta,nedavno je bio uvršten kao jedan od 100 najuticajnijih ljudi svijeta u TIME magazinu pored predsjednika Amerike Obame,Oprah-e Winfrey,Justina Biebera i ostalih.

Once a hooligan,always a hooligan!

Lucas's honey ♥

Milica_admin
Milica_admin
Joooooooooooooj................supeeeeeeeeeer................kako sam srecnaaa..........a na onoj slici je pesladak...♥

http://www.bruno-mars.biz

♥ Bock with me ♥

Sanja_admin
Sanja_admin
aha...meni liči na nekog malog dječaka..a u vezi ove vjesti,stvarno je zaslužio i to je veeeeliki uspjeh

Once a hooligan,always a hooligan!

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]